Kanye West се обяви за най-умната знаменитост в съда

Kanye West заявил, че е най-умната знаменитост, с която адвокатът на опонента му някога си е имал работа, насред типична негова тирада срещу нарушените му права.
 
През 2013 на международното летище в Лос Анджелис рапърът нападна папарака Daniel Ramos, като го шамароса и му счупи фотапарата. Заради това 37-годишният West бе осъден на 2 години пробация плюс 250 часа обществено-полезен труд.
 
Сега TMZ са се добрали до записи от показанията му в съда, където адвокатът на фотографа, Nate Goldberg, цитирал на West текста на песента му “Flashing Lights” и по-специално строфата ”Till I get flashed by the paparazzi, damn, these niggas got me”. Конфронтиран със собствените си думи, Kanye не се дал и заявил на адвоката: "Ти трябва да искаш позволение, преди да кажеш това. Не можеш да си позволяваш да казваш думата с Н в мое присъствие - това ме обижда, защото си бял". 
 
“Аз съм най-умната знамениетост, с която някога си си имал работа. Не съм ти Britney Spears!”, заявил West и не скрил отношението си към адвоката: “Аз съм в бизнеса, който прави луди работи за този свят. А ти си в бизнеса на представителите на боклуците, които се опитват да направят колкото се може повече пари, стига законът да им остави и най-малката вратичка.”
 
Kanye сравнил теглата си на преследвана знаменитост с... борците за права на афро-американците през 60-те. "През 60-те хора са вдигали плакати, на които е пишело "Умри, негре", моите родители са ставали свидетели на това”. Това значи ли, че Kanye приравнява знаменитостите с цветнокожото население, борещо се за права срещу расистките закони, пита Goldberg, на което Kanye отговаря: "Да, 100%… Приравнявам това с дискриминация. Приравнявам го с неравенство.”
 
Пред изненадания адвокат Kanye продължава: “Ние, като малцинствена група в Лос Анджелис, като знаменитости, трябва да се обединим и да забраним такива хора - хора, които искат да направят снимката, която да им донесе големите пари, големия чек".

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Кание Уест и Мерилин Менсън пак заедно

01.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022

Кание Уест показа новите си проекти

11.01.2022