Рецептата за успех на David Guetta

Една от големите и неосъществими мечти на David Guetta е да е имал шанса да работи с Michael Jackson. Френският диджей, работил с най-големите имена в музиката, като Rihanna, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Snoop Dogg и Usher, признава, че мечтае да направи песен с покойния Крал на попа. "Би било много яко да работя с Michael Jackson, но вече е твърде късно", казва той.
 
David Guetta е един от най-успешните продуценти и диджей в света, а най-големите имена в музиката постоянно искат да работят с него. Според него причината за успеха му се крие в усърдната работа в студиото и постоянните турнета. На въпрос каква е тайната на успеха, той отговаря, че това е да бъдеш етичен към всички. 
 
"Честно казано, смятам, че професионалната етика е тайната на моя успех. Ако ме питате каква е тайната зад моите песни, ще ви отговоря, че нямам представа. В момента работя върху новия си албум и си скубя косата, защото не мога да позная дали една песен ще се превърне в хит или не. Нямам рецепта за успеха. Животът щеше да е много по-лесен, ако имаше рецепта за това", казва Guetta. 

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021