Това ли е следващият голям развод в музиката?

Насред упоритите слухове, че най-мощната - и доскоро приемана за най-стабилна - двойка в музиката, Beyonce и Jay-Z, е пред развод, още една двойка, изглежда, е поела по същия път.
 
Съпругът на певицата Mariah Carey, Nick Cannon се е изнесъл от жилището им и сега живее на хотел. Двамата се разделили след серия от скандали, пише бгнес. "Той не се прибира в дома им. Преместил се е да живее при баба си и дядо си", издават приближени до семейството.
 
Според запознати Mariah станала много подозрителна към мъжа си, дори наела охранител, които да го държи далеч от други жени. "Бодигардът обаче не трябваше да държи момичетата далеч от него. Трябваше да държи Nick далеч от тях", твърдят приближени. Певицата казала на съпруга си, че не иска той да пие алкохол по време на партитата в Лас Вегас, които организира, защото прави "бъркотии, когато пие". Двамата са много активни в социалните мрежи, но не са забелязани заедно от месеци, а тя не го е споменавала от месец юни. 
 
Двамата са известни с щедрите демонстрации на топли чувства и взаимно уверения в любов, но напоследък Carey разкриткува чувството му за хумор, а Cannon публично коментираше, че в миналото е спал с Kim Kardashian. Според източниците се очаква формалното обявяване за раздялата им да бъде направено тази седмица.
 
Mariah Carey и Nick Cannon се ожениха през 2008 и имат 4-годишни близнаци, Moroccan и Monroe. 

Свързани новини

За тази песен няма възраст и сезон

07.01.2022

Пак рекорд за Марая Кери

23.12.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Кралицата на Коледа представи "Oh Santa"

08.12.2020

Mariah Carey с нова колекция

19.08.2020