James Arthur се подложи на лазерна операция на очите

James Arthur е претърпял лазерна операция на очите миналата седмица.
 
Победителят от музикалното предаване "X Factor" решил да се подложи на операцията, за да коригира зрението си, пише бгнес. През голяма част от живота си той е носил очила или контактни лещи. James споделя, че възстановяването при него е било по-дълго от нормалното, но сега вижда перфектно. "Миналата седмица претърпях лазерна операция на очите! Възстановяването продължи повече от нормалното, но сега виждам всичко", сподели той в Туитър.
 
James спечели зрителския вот в музикалното реалити "X Factor" през 2012. Преди старта на шоуто той носеше очила с черни квадратни рамки, а след преобразяването си в предаването той започна да използва контактни лещи. "Носех очила само защото нямах лещи. Носех някакви очила, не бяха избрани специално, за да си създам някакъв определен стил", каза той в шоуто.
 
След като спечели "X Factor" той подписа договор с продуцентската компания на Simon Cowell, Syco, но тази година заяви, че вече не работи с тази компания. "Само за да изясня нещата: Вече не работя със Syco. Искам да благодаря на всички в компанията за страхотния албум, който направихме… Сега преминавам към нещо ново и различно - бъдещето е светло", написа James в Туитър през месец юни.

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Джеймс Артър с нов летен хит

03.06.2022

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Ето кои са най-добрите нови албуми

16.11.2021

Виж най-новото от Джеймс Артър: Deja Vu

05.11.2021