Ed Sheeran пусна чувствено видео към “Thinking Out Loud”

Ed Sheeran пусна третия официален сингъл “Thinking Out Loud” от последния си албум x. Засега той е най-продаваният запис  за 2014 във Великобритания, където x стана двойно платинен и бе цели 8 седмици подред начело на класацията за албуми.
 
Първите две парчета от x - “Sing” и “Don’t” - вече успяха да се настанят трайно в еърплея на едица държави, сред които и България. Сега идва ред и на нежната балада “Thinking Out Loud”, в която англичанинът разсъждава "на глас” за любовта. Парчето разтапя със своята бавна мелодия, в която звукът на пианото се преплита с вокалите на Sheeran. 
 
Само преди ден Ed пусна клип към песента, в който изпълнява красив и доста акробатичен танц заедно с професионалната танцьорка Brittany Cherry. Нежната хореография на Nappy Tabs е в пълен синхрон с романтичното звучене на песента, а в Youtube видеото събра над 2 милиона гледания за по-малко от 24 часа.
 
 
“Thinking Out Loud" е едно от любимите ми парчета в албума, може би най-любимото” казва Ed. “Страхотно е, когато я пея на живо, и означава много за мен. Исках видеото да бъде малко по-различно, затова се спрях на танцуване в бална зала. Взимах уроци по пет часа на ден по време на американското ми турне миналия месец.”
 
Албумът x на Ed Sheeran е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022