Selena Gomez отново заряза Bieber, флиртувал със сестрата на Kardashian

Причина за поредния разрив между младата звездна двойка Bieber и Gomez стана сестрата на реалити звездата Kim Kardashian.
 
Selena Gomez и Justin Bieber пристигнали в края на септември в Париж. На 30 септември Bieber й казал, че ще отиде да обядва със своите телохранители, а след това двамата могат да отидат на модно ревю, пише бгнес. Оказало се обаче, че той излъгал и отишъл в ресторант на обяд с Kendall Jenner, сестрата на Кардашян. Впрочем Kendall минава за близка приятелка на Gomez.
 
Според източник, на който се позовава "Daily Mail", Selena изпаднала в ярост, като разбрала истината: "Тя толкова освирепя, че смени билета за Лос Анджелис и се върна два дни по-рано. Заяви, че това е краят на техните отношения. Justin настояваше, че двамата с Kendall са просто приятели, но Selena не му вяра. Те много се караха по този повод. Тя се чувства невероятно унизена".
 
На самото модно ревю Bieber през цялото време си говорил и се снимал не само с Kendall, но и с майка й Крис Jenner и Kim Kardashian. Тогава двамата със Selena Gomez страняха един от друг и фотографите не можаха да ги заснемат заедно.
 
22-годишната певица вече не вярва на Jenner както преди. По време на съвместната почивка с Bieber в края на септември Selena видяла в телефона му съобщение от Kendall, от което ставало ясно, че двамата се виждат и то не инцидентно. 

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Селена Гомес - водеща на Оскарите?

14.01.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021