Robbie Williams стана татко на момче (видео)

Robbie Williams стана баща на момче.
 
През последните часове той споделяше в YouTube клипове как съпругата му Ayda Фийлс ражда сина им. "Никога не съм бил по-влюбен, никога не съм бил по-горд с жена си. Тя е удивителна", сподели певецът. Бебето, чието име все още не е известно, се е родило в 3:10 часа вчера следобед и тежи около 3600 грама, а поердицата клипове на изпълнителя, в които той опитва всячески да облекчи страданията на жена си, като й пее (държейки крака й), танцува около нея и разведрява обстановката, предизвикаха бум в мрежата с разнопосочни реакции - от "Иска ми се и мъжът ми да беше напшравил така", до "Ако моят съпроуг бепе опитал това, щях да се разведа с него".
 
 
"Вселената още веднъж ни благослови. Беше много емоционално, страхотни няколко часа. Много сме щастливи и поласкани, че споделихте това приключение с нас", каза още Robbie Williams. 40-годишният певец се ожени за актрисата Ayda Field през 2010, припомня бгнес. Двамата имат едно дете – 2-годишната Theodora Rose Williams, а сега се роди и синът им.
 
 
Миналия месец стана ясно, че съпругата на Robbie иска да роди в Лос Анджелис. "Бебето ще се роди в Калифорния. Ayda живя с Robbie във Великобритания почти година след раждането на Teddy, но сега се установиха в Лос Анджелис", издадоха запознати.

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020