Jennifer Lopez не е забравила Ben Affleck

Jennifer Lopez призна, че Ben Affleck е единственият мъж, който е разбивал сърцето й.
 
Въпреки че от тяхната раздяла през 2004 минаха повече от 10 години, певицата не крие обичта си към холивудския актьор Ben Affleck, пише бгнес. Джей Ло, която има близнаци от бившия си съпруг Marc Anthony, споделя, че колегата й Affleck е оставил силен отпечатък в сърцето й и го смята за формираща сила в живота си.
 
"Това беше първата ми раздяла, заради която страдах", каза в интервю изпълнителката. Певицата се ожени за Marc Anthony няколко месеца след раздялата си с Affleck и признава, че е било прибързано: "Когато в такъв тежък момент дойде най-добрият ти приятел, когото истински обичаш и има химия помежду ви, и той ти каже "Аз съм тук, до теб", облекчението е огромно. Но всеки трябва да знае, че никой не може да те спаси, освен теб самия." Макар с Marc да имат две деца, бракът иом не издържа и двамата се развеждат. "Когато му казах "Виж, не мисля, че нещата са добре помежду ни", ми се искаш той да каже "Какво говориш, всичко ще се оправи", но той се съгаси с мен, защото усещаше същото", откровена е изпълнителката.
 
"Бързо се влюбвам, макар да знам, че това невинаги е добре", признава в отговор на въпроса на какво отдава неуспените си връзки. "В началото всичко винаги е хубаво и обожавам страстта която го изпълва, но после осъзнаваш, че такава връзка не може да оцелее дълго и да се превърне в нещо сериозно, освен ако не почива на нещо по-стабилно", обясни Lopez.

Свързани новини

Джей Ло триумфира на наградите на MTV

06.06.2022

Джей Ло и Бен Афлек в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Иде ли брак за "Бенифър"?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022