Madonna в провокативна фотосесия: "Опитала съм всичко поне веднъж" (галерия 18+)

Madonna смята, че хората взимат наркотици в опит да се приближат до Бог и твърди, че е опитвала всички видове наркотични вещества в даден етап от живота си, пише бгнес. Това, наред с други откровения и провокативна фотосесия сподели тя пред сп. "Interview "
 
"Става въпрос за това, че хората взимат наркотици, за да се свържат с Господ, или да достигнат по-високо ниво на съзнанието си. Ако се надрусаш, "влизаш в матрицата". Ето защо толкова много хора използват дрогата, защото искат да се приближат до Бог", казва 56-годишната певица. "Наркотиците ти създават впечатлението, че се приближаваш до Господ, а в същото време те убиват", добави тя.
 
Изпълнителката призна, че не се е наслаждавала на ефекта от повечето наркотици и е съжалила, че ги е взела, след като те са влезли в кръвта й. "От всичко съм опитвала. Щом се надрусах, обаче пиех тонове вода, за да изкарам тези вещества от организма си. исках час по-скоро да ги махна от там", казва Madonna.
 
Блондинката сподели и мнението си за смъртта. Тя обясни, че опитва да живее живота си на пълни обороти. "Станах обсебена от смъртта, от идеята, че никога не знаеш кога ще дойде тя. Човек трябва да направи възможно най-много, за да извлече най-много от живота", обобщава Madonna.

Свързани новини

Madonna отмени концерти

02.12.2019

Madonna се завръща като "Madame X"

17.06.2019

Maluma и Madonna - "Soltera"

23.05.2019

Madonna - "I Rise"

07.05.2019

Madonna се завръща с нов албум и сингъл

18.04.2019

Коментари