Ed Sheeran и Rudimental с нов съвместен сингъл (видео)

Носителите на награда BRIT Ed Sheeran и Rudimental разкриха официалното видео към новия си сингъл “Bloodstream”, който излиза на 29 март. 
 
Официалното видео е част от тазгодишните Музикални награди на YouTube (с партньорството на Vice), които отдават чест на най-гледаните клипове и най-следените канали от феновете през последните 6 месеца. Ed е един от малкото изпълнители, които заснемат ексклузивни видеа за наградите. В клипа участва Ray Liotta, който води самотен и уединен живот на застаряваща рок звезда. Бурният му начин на живот е дал отражения и светът му бавно се разпада. Видеото е режисирано от дългогодишния приятел на Ed Emil Nava.
 
 
След като стана най-продаваният соло артист от мъжки пол за 2014 и спечели две награди BRIT миналия месец в категориите Album и Male Solo Artist, Ed продължава да трупа постижения. Съвсем наскоро последният албум на певеца и автор на песни x продаде над 2 милиона копия само на Острова след едва 9 месеца на пазара, ставайки един от най-продаваните записи на десетилетието. В световен мащаб x е продал над 7 милиона копия. Ed Sheeran се завръща във Великобритания през юли, за да изнесе три разпродадени концерта на легендарния лондонски стадион Wembley.
 
Rudimental са на път да завършат втория си студиен албум. Албумът x на Ed Sheeran е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022