Сантра с нова песен с участието на Криско (видео)

Сантра и Криско пускат първо съвместно парче със заглавие "Не ми убивай кефа“. Те обединяват усилия за втори път след "Късно за романтика“, което също беше по музика, текст и аранжимент на Krisko Beats. В новия хит обаче авторът се включва и с вокално изпълнение. 
 
"Исках да работя отново с Krisko Beats. В един момент той ми се обади да ми каже, че втората песен е готова, но е станала толкова яка, че не я дава без да влезе на фийчъринг. Аз, разбира се, се съгласих, защото така или иначе исках да работя с него и като изпълнител, освен като бийт мейкър“ - разказва Сантра, която сама е продуцирала парчето. 
 
 
"Не ми убивай кефа“ вече има и видеоклип. "Снимките минаха много забавно, защото бяхме много хора. Има един кадър, в който от устата ми тече златна боя. Вкусът й беше нещо средно между лак за коса и петрол, а аз трябваше да се преструвам, че е страхотен. Екипът се позабавлява на мой гръб!“ - споделя Сантра и добавя, че целият снимачен процес е бил изключително интензивен, с продължителност над 16 часа.  

Свързани новини

Сантра и Choko се вихрят в ново видео

31.07.2020

Сантра - "Целият свят"

09.01.2019

ММ ТВ отбелязва 20 години с концерт

17.03.2016

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013