Rita Ora се завръща с новия сингъл "Poison" - чуй го

Rita Ora се завръща на музикалната сцена с новия си сингъл "Poison", първото музикално предложение от певицата за годината.
 
 
Сингълът "Poison" е продуциран от Sir Nolan и има пълния потенциал да влезе в саундтрака на лято 2015. "За мен беше много важно да се върна с правилната песен, тъй като доста време отсъствах от сцената“, споделя Rita Ora. Измина близо една година от последния самостоятелен сингъл на Rita, озаглавен "Never Let You Down", който оглави британския сингъл чарт. Последваха няколко много успешни колаборации на певицата с някои от най-актуалните имена в музиката: суперхитът "Black Widow" с Iggy Azalea, "Doing It" с Charli XCX и последното сътрудничество с Charles Hamilton и песента "New York Raining”.
 
Rita Ora развива успешна кариера и отвъд Атлантика след серия успешни концерти, които певицата изнесе в САЩ. Тя беше и сред артистите, които взеха участие в благотворителния концерт в Белия Дом под патронажа на Барак Обама, а преди това изгря на сцената на Оскарите с изпълнение на номинираната песен "Grateful". Rita Ora участва и в хитовия тв сериал "Империята“ в ролята на самата себе си в партньорство с Charles Hamilton и изпълнение на дуетната им песен. 
 
В момента Rita Ora е в студио и записва песни за втория си студиен албум, планиран да излезе през есента на т.г. Дебютният албум на певицата, озаглавен Ora беше издаден през 2012 и включва три номер едно сингли: "RIP", "How We Do" и "Hot Right Now". За записите на новите песни, освен със Sir Nolan, певицата работи и с куп други продуценти като Dr.Luke, Stargate и The Monsters & Strangerz. "В музикално отношение новият албум е доста различен от предишния. Чувствам се пораснала и съм с усещането, че Ora беше преди сто години... Новите ми песни все още са поп, но звученето е различно, има повече дълбочина и меланхолия“, казва Rita Ora.

Свързани новини

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Виж българския клип на Рита Ора

12.02.2021

Рита Ора не може да си тръгне от БГ

23.12.2020

Rita Ora ще прекара Коледа в България

17.12.2020

Rita Ora с видео към "How To Be Lonely"

31.03.2020