George Clooney и Amal ще стават родители?

Време ли е вече известният актьор да стане баща? На 54 г. George Clooney готов ли е да направи и тази стъпка? Явно да, ако се вярва на информацията на медии, забелязали двойката да излиза от клиника по фертилитет. Преди повече от десетилетие се говореше, че за да се предпази от "изненадващи" искове за бащинство, "вечният ерген" си е напразил вазектомия - обратима процедура, която прави мъжа безплоден - докато не се направи реверсивна процедура за възстановяване.
 
"Решиха, че е време. Amal не взема допълнителни мерки за момента", обяснява източник близък до звездната двойка пред американското списание "UsWeekly", цитиран от бгнес. Очевидно са взети всички мерки, за да се посрещне бебето. "Проектът на къщата им в Беркшир включва и стая за гувернантката. Те се надяват, че всичката работа около къщата ще приключи до Коледа", разкрива друг източник.
 
37-годишната Amal Clooney за първи път ще става майка, почти година след сватбата им през септември миналата година. Ако бъдещите родители искат да видят английската си къща завършена до края на годината, то със сигурност техните съседи силно се надяват строежът да приключи много по-бързо. В края на юни британският таблоид "Сън" съобщи, че съседите са раздвоени. "Половината от тях се радват, че в града им ще се нанесе холивудска звезда, докато другата половина смята, че това е най-неприятното, което може да им се случи. Строежът продължава с месеци и наистина ще имаме късмет, ако приключи до края на годината", разказва един от съседите. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024