Robbie Williams е вече в Бургас

След дълго чакане Robbie Williams да кацне на родна земя, звездата пристигна в Бургас с частния си самолет късно снощи, заедно с още близо 40 души, сред които лична охрана, персонален готвач, масажист и шофьор. Robbie и екипът му бяха взети от пистата при особени мерки за сигурност и директно се отправиха към хотела, в който прекараха първата нощ на родна земя. 
 
Днес, 7 август, в деня на дългоочакваното шоу, Robbie и баща му Pete Conway ще пристигнат във фестивалната зона още в 17:00 ч. От два дни гримьорните на звездите са готови, като всичко е декорирано в цвят лилаво и мока. В стаята Robbie има бягаща пътека, 40 инчова конзола и X-box 360, на който Robbie играе преди всяко шоу. Бекстейдж зоната ще бъде отцепена при високи мерки за сигурност.  
 
Менюто на Robbie е изключително здравословно. Бяла риба, сьомга, кафяв ориз, зелени зеленчуци са част от нещата, които личният му готвач ще следи дали са приготвени по изискванията на артиста. Български градински домати и краставици също са подбрани специално от кетъринга на място, а в бара на Robbie преобладават алое вера и естествено газирана минерална вода. 
 
Пред фестивалната зона, още преди изгрев слънце в 04:00 сутринта, започнаха да се събират нетърпеливи фенове, които ще чакат цял ден на входа на SPIRIT of Burgas, за да си подсигурят най-добрите места за шоуто на Robbie Williams. МВР отново съветва всички посетители, които все още не са се отправили към Бургас, да тръгнат възможно по-скоро, за да се избегнат задръствания. Вратите на фестивала отварят в 16:30.
 
Организаторите напомнят, че всеки притежател на билет STANDING FRONT може да доплати за достъп до GOLDEN CIRCLE зоната на фестивалните каси на място, както и в мрежата на Eventim в цялата страна. Почти изчерпани са и VIP билети със седящи места на трибуните срещу сцената на плажа. 

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020