Славин Славчев представи "Лош съм за теб"

Няколко месеца след излизането на пилотния му сингъл "Ела", с ексклузивна премиера във VBOX7 бе представен следващият проект на Славин Славчев "Лош съм за теб".
 
Победителят от третия сезон на X Factor и продуцентите му “Вирджиния Рекърдс“ са се доверили за музиката, аранжимента и продукцията на парчето на международния екип от автори Alex G, Drew Lawrence и The Monsters & The Strangerz, а българският му текст е на Монти от група Ice Cream.
 
Видеото към "Лош съм за теб" е дело на Wow Productions с режисьор Александър Михайлов и оператор Радослав Гочев. В проекта участва и топ-моделът от Visages Model Group Куини Алис, която влиза в ролята на дамата на сърцето на Славин. 
 
Освен с модерното поп-рок звучене на песента, Славин изненадва и с нов имидж, постигнат с помощта на стилиста Цветомир Горанов. След като се раздели с дългите си коси още в началото на X Factor, сега фаворитът на публиката от третия сезон на формата се утвърждава като изпълнител, чийто образ и музикален стил следват световните музикални тенденции. 
 
Меломаните ще чуят  "Лош съм за теб" на живо по време на концертите от Coca-Cola Happy Energy Tour, в чието шесто издание между 12-и и 20-и септември ще се включи и Славин.

Свързани новини

Българин покори "Х Фактор Финландия"

21.03.2018

Невена от X Factor с дебютно парче

04.09.2015

Очаквайте довечера в X Factor

19.09.2013

Tony Carreira идва у нас за X Factor

03.09.2013

Какво ново в X Factor?

27.08.2013