Кандидат изненада Мария Илиева с рози, треньор на Кобрата – отново претендент

Огромна кошница червени рози получи Мария Илиева в първия ден от тренировъчните лагери. Изненадата дойде напълно неочаквано и както често се случва, бе обвита в тайнственост. От придружаващата цветята бележка не стана ясно името на нейния подател, но се разбра, че от дълги години той се възхищава на таланта и присъствието на Мария Илиева. Бележката бе подписана от краткото "кандидат в X Factor", без да разкрива дали тайният обожател е продължил напред в шоуто, или е стигнал единствено до прослушванията на живо и занапред няма да има възможността да вижда Мария Илиева на живо.
 
И докато някои кандидати бяха на романтична вълна, останалите вече се убедиха, че за тренировъчния лагер е необходим не само глас, но и голяма издръжливост и упоритост. До 2 часа през нощта продължиха изпитанията за музикалните таланти в първия ден. Претендентите да бъдат новия X Factor на България бяха подложени на сериозни изпитания и стрес. За възможно най-кратко време те трябваше да се подготвят с поставените им от журито задачи - да работят заедно в екип, да подобряват присъствието си на сцената и много други задачи. 
 
"Не са важни само вокалните умения, нужен е и много труд", обобщи Любо, а самата Сани Алекса, която бе сред финалистите в първия сезон, сподели на страницата на X Factor във Facebook, че именно тренировъчният лагер е "голям зор". От над 250 кандидати, явили се на прослушванията на живо, само половината бяха допуснати до тренировъчния лагер. Мнозина се разделиха със своята мечта със сълзи на очи, а други плакаха от вълнение заради това, че продължават напред.
 
Първият треньор на Кубрат Пулев – Любен Петров, отново е сред претендентите в музикално шоу №1 в света X Factor. Пловдивчанинът се яви на предварителните кастинги преди месец, за да докаже, че никога не е късно да сбъднеш мечтите си. Любопитното е, че той беше сред кандидатите и в първия сезон на X Factor, когато самият Кубрат Пулев му пожела успех в музикалната надпревара.
 
Любен, който е един от "виновниците“, поставили началото на шампионската кариера на Кубрат, има и доста други интереси – участвал е в различни военни мисии в Афганистан, Камбоджа и ЮАР и споделя, че именно музиката го е спасявала в трудните моменти в живота му.
 
По време на прослушванията на живо Любен Петров за втори път успя да спечели журито на X Factor със своя талант и харизма и получи тяхното "Да“. Боксьорът стигна до тренировъчните лагери, но дали ще продължи към следващите етапи, предстои да разберем. Себе си той определя като победител, а предизвикателството X Factor – като поредния двубой, който е готов да спечели.
 
Емоциите и напрежението стават още по-големи, а изборът пред съдиите - още по-труден: от над 100 одобрени кандидата, сега те ще трябва да изберат само 24, които ще продължат напред в следващия етап.
 
Гледайте X Factor от 9 септември по Нова ТВ.

Свързани новини

Българин покори "Х Фактор Финландия"

21.03.2018

Невена от X Factor с дебютно парче

04.09.2015

Чуй новия сингъл на Славин от X Factor

30.08.2015

Очаквайте довечера в X Factor

19.09.2013

Tony Carreira идва у нас за X Factor

03.09.2013