Световният латино идол Tony Carreira идва в България за X Factor

След като преди дни дясната ръка на Simon Cowell – George Levendis помогна на Саня в избора й на най-добрите от нейната категория, днес в България пристига световната латино звезда Tony Carreira. Той ще помага на Мария по време на предстоящата мисия “Къщата на съдиите”, в която менторите ще са поставени пред тежко тридневно предизвикателство. Те трябва да изберат кои от участниците ще продължат напред и ще бъдат финалисти за истинската надпревара на голямата сцена на X Factor.
 
Tony Carreira и Мария Илиева се запознават през 2012 на музикален фестивал в Полша, където Tony е запленен от неповторимото присъствие на изпълнителката на сцената и й предлага да запишат дует под съпровода на Лондонския симфоничен оркестър. "Първата голяма любов” ("Primeiro Grande Amor") прозвуча в зала Олимпия и "Арена Атлантико”, където Мария беше специален гост на световното турне на Tony.
 
Лично Мария ще посрещне Tony Carreira на летището днес в 14.00 часа. Първото нещо, което двамата ще направят, е да обсъдят кандидатите в X Factor. Коя е категорията, за която ще отговаря тя, ще разберем в епизодите, които стартират на 9 септември от 21:00 часа.
 
X Factor стартира от 9 септември, 21:00 ч. по Нова ТВ.

Свързани новини

Българин покори "Х Фактор Финландия"

21.03.2018

Невена от X Factor с дебютно парче

04.09.2015

Чуй новия сингъл на Славин от X Factor

30.08.2015

Очаквайте довечера в X Factor

19.09.2013

Какво ново в X Factor?

27.08.2013