Херцогинята на Кеймбридж има най-хубавата усмивка в света

Херцогинята на Кеймбридж Catherine беше определена за жената с най-хубава усмивка в света, а Victoria Beckham е най-намръщената звезда, информира бгнес.
 
Британското изследване установило, че хората са най-нещастни на 29-годишна възраст, когато заради тревоги, свързани с работата и връзката, се усмихват само 12 пъти на ден. Най-щастливи са хората в пенсионна възраст, като 79-годишните обичайно се усмихват по 16 пъти на ден.
 
Допитването сред 2045 британци показало, че херцогинята на Кеймбридж има най-красивата усмивка, а манекенката Cara Delevingne е в дъното на класацията. Изненадващо холивудският красавец Ryan Gosling получава само 1% от гласовете и е победен от Simon Cowell и Harry Styles от One DIrection.
 
Изследването на марка продукти за избелване на зъбите потвърждава, че мъжете са по-мрачния пол - те са четири пъти по-склонни от жените да прекарат целия си ден, без да се усмихнат нито веднъж.
 
Въпреки това, усмивката продължава да е най-добрият начин за впечатляване на представителите на силния пол. 70% от мъжете заявили, че се интересуват повече от усмивката на дамата, отколкото от облеклото й.

Свързани новини

Барби става музеен експонат

10.07.2024

Пет дестинации на 50 км от София

31.05.2024

Family Fantasy Land за Деня на детето

22.05.2024

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024