Херцогинята на Кеймбридж има най-хубавата усмивка в света

Херцогинята на Кеймбридж Catherine беше определена за жената с най-хубава усмивка в света, а Victoria Beckham е най-намръщената звезда, информира бгнес.
 
Британското изследване установило, че хората са най-нещастни на 29-годишна възраст, когато заради тревоги, свързани с работата и връзката, се усмихват само 12 пъти на ден. Най-щастливи са хората в пенсионна възраст, като 79-годишните обичайно се усмихват по 16 пъти на ден.
 
Допитването сред 2045 британци показало, че херцогинята на Кеймбридж има най-красивата усмивка, а манекенката Cara Delevingne е в дъното на класацията. Изненадващо холивудският красавец Ryan Gosling получава само 1% от гласовете и е победен от Simon Cowell и Harry Styles от One DIrection.
 
Изследването на марка продукти за избелване на зъбите потвърждава, че мъжете са по-мрачния пол - те са четири пъти по-склонни от жените да прекарат целия си ден, без да се усмихнат нито веднъж.
 
Въпреки това, усмивката продължава да е най-добрият начин за впечатляване на представителите на силния пол. 70% от мъжете заявили, че се интересуват повече от усмивката на дамата, отколкото от облеклото й.

Свързани новини

Курсът е абсолютно безплатен

07.06.2023

Gen Z пие много по-малко

07.06.2023

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Кои са най-щастливите песни

16.02.2023

Наш автор - най-четен на Острова

21.12.2022