Geri Halliwell се връща на сцената

Една от участничките в популярната през 90-те години на XX век британска група Spice Girls Geri Halliwell възстановява соловата си кариера. Певицата ще издаде нов албум след 11-годишно прекъсване. 
 
Geri призна, че през тези години е пораснала и сега е готова да сподели жизнения си опит в песни, пише bgnes.com. "Гордея се, че станах по-възрастна... За много неща по-рано не се и досещах, а сега мога да приема всичките си недостатъци и просто да бъда щастлива“, обяснява певицата. "Тревожа се, разбира се, че сега има много талантливи певици. Но никоя не пее за жените от моето поколение, за жените на моята възраст, които се гордеят с това, което са. На тях им трябват пълни с оптимизъм и жизнен опит песни“, добавя тя. 
 
43-годишната Halliwell признава, че много време е работила върху гласа си. "Защото искам хората да чуят, как мога да пея в действителност“, казва тя. Geri вече записа акустична версия на песента на Spice Girls "Wannabe". Това е най-любимата ми от всички песни, които направиме. И до днес я обожавам. И както преди тя означава много за мен“. 
 
Новият солов албум на Halliwell се очаква през пролетта на 2016. През май Halliwell се омъжи за Christian Horner – шеф на екипа на Red Bull Racing във Формула 1.

Свързани новини