Seal обяви нов студиен албум, чуй два нови сингъла

Seal ще издаде чисто нов студиен албум с името 7 на 6 ноември. Албумът вече е достъпен за предварително поръчване през всички разпространители. Две от новите песни вече могат да бъдат закупени дигитално навсякъде, чуйте ги по-долу.
 
“Every Time I’m With You”
 
 
“Do You Ever” 
 
 
В 7 изпълнителят изследва любовта във всичките й измерения, особености и деликатност – тема, която той започва да разглежда още през 2013, с ясната представа докъде иска да стигне. "Албумът засяга най-възпяваната, най-обсъжданата и най-документираната емоция – любовта”, казва Seal. "Опитах се да уловя прекрасната динамика на любовта, независимо дали е изразена чрез гняв, разбиране, блаженство, тъга, главозамайване или безразсъдство. Албумът е за емоцията и как тя ни кара да се чувстваме, за абсолютната радост и горчивото съжаление, също и за лудите неща, които любовта ни кара да правим.”
 
За да е способен по точния начин да разкаже тази история, Seal се събира с дългогодишния си сътрудник – продуцентът Trevor Horn и с това продължава партньорството им, започнало още с дебютния му албум – платинения Seal (1991), последван от четирикратно платинения Seal II (1994), златният Human Being (1998), Seal IV (2003) и последния Soul 2 (2011).
 
"Почти не говорехме за музика в студиото”, коментира Seal за времето, прекарано с Horn. "Говорихме повече за живота и връзката ни през годините. Той просто знае как да работи с гласа ми. От една страна имаме сложната продукция и почерка на Trevor Horn, но никога не е неразбираемо какво казвам аз. Това е разказвателната страна. Няма друг продуцент, който знае как да задържи фокуса на гласа ми и на това, което се опитвам да разкажа. Той ме напътства, научи ме на работна етика и на подхода, нужен ми за да правя записи, които ще останат с мен до края на живота ми.”
 
Роден в Лондон, Seal за пръв път получава шанс да се изяви през 1991 с клубното парче “Killer”. Малко след това излиза и хитът “Crazy”, влязал в топ 10, с който Seal цели да стане световно известен, и дори печели награда BRIT за най-добър британски изпълнител през 1992. Хитове като “Kiss From a Rose” му осигуряват статуса на суперзвезда и той печели три награди Grammy в категориите "Песен на годината”, "Запис на годината” и "Най-добро мъжко поп изпълнение”. Световните продажби на албумите му надвишават 30 милиона до днешна дата. Извън студиото и турнетата, Seal беше в ролята на съдия в The Voice Australia през 2012 и 2013. 
 
7 - съдържание:
1.Daylight Saving
2.Every Time I’m With You
3.Life On The Dancefloor 
4.Padded Cell
5.Do You Ever
6.The Big Love Has Died
7.Redzone Killer
8.Monascow
9.Half a Heart
10.Let Yourself
11.Love
 
Албумът 7 ще е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Seal показа коледен клип

22.12.2017

Seal и Frank Sinatra в нов дует

27.11.2017

Seal с нов албум с джаз и суинг класики

13.11.2017

Seal се завръща

15.09.2017

Seal смята вече да издава само сингли

18.08.2016