Ed Sheeran представя “Jumpers for Goalposts” (трейлър)

Имате възможност да се присъедините към Ed Sheeran, най-успешния артист в света, който ще представи на живо от Лондон новия си грандиозен филм-концерт “Jumpers for Goalposts”. 
 
Специалното събитие, което ще се състои на 22 октомври от 18 часа, ще бъде излъчено от Лестър Скуеър, Лондон, в хиляди кино салони по света чрез сателит. Прожекцията ще включва най-интересното от червения килим и специално изпълнение на живо от Ed Sheeran преди пускането на самия филм. Феновете от Обединеното кралство могат да се насладят на синхронизирано излъчване на събитието из цялата страна.
 
 
В "Jumpers for Goalposts” са събрани пленителни изпълнения на британската звезда от най-грандиозните му концерти до днешна дата, а именно като този на Wembley Stadium през юли 2015, където Ed изпълнява своите най-големи хитове – “The A Team”, “Sing” и “Thinking Out Loud”, пред публика от 80 000 човека и също така включва специален дует изненада със сър Elton John.
 
Освен смайващите изпълнения, "Jumpers for Goalposts” представя професионалния път на Еd до знаменития стадион Wembley, като се разкриват моменти от бекстейджа и лични преживявания от турнета, както и интимни коментари на изпълнителя и негови близки, относно пътя му към успеха.

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022