Justin Bieber и Selena Gomez пуснаха общ дует

Бившата двойка Justin Bieber и Selena Gomez пуснаха изненадващ общ дует, в който се пее именно за тяхната обща връзка, пише bgnes.com. Двамата изпълнители бяха заедно в продължение на близо четири години. 
 
Новата песен се казва "Strong“ и в нея става въпрос за чувствата на двамата един към друг. Според 23-годишната Selena, независимо от това, че тя е била съкрушена от раздялата си 21-годишния Justin, двата са успели да запазят добрите си отношения и дори да станат още по-близки. "Selena и Justin не записаха песента заедно, те изпълниха своите части отделно, но и двамата бяха много ангажирани със създаването на парчето и неговото написване. Те не бяха основните му автори, но и техните имена ще бъдат включени сред останалите автори. Това се планира от месеци и двамата работиха върху това паралелно със заниманията си по своите албуми“, сподели източник пред американския сайт HollywoodLife.com. 
 
Според него двамата изпълнители все още са много близки, а според Bieber записването на обща песен би било "терапевтично“. 

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Селена Гомес - водеща на Оскарите?

14.01.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021