Lara Fabian идва за концерт у нас през пролетта

След Белгия и Франция, като част от промо-тура на албума си Ma vie dans la tienne, световната Дива идва в България. 
 
Представянето на новия си запис Lara започна с последния си, едноименен сингъл от него - "Ma vie dans la tienne", който вече е на пазара, включително с ULTRA LIMITED пакет с две неиздавани досега версии на първия официален сингъл от албума "Quand je ne chante pas". По записа изпълнителката е работила с композитора и аранжор David Gategno (Céline Dion, Louane, Nolwenn Leroy) и Elodie Hesme (Florent Pagny). Известният съвременен стрийт артист Phil Macquet проектира и изработва илюстрациите на албума.
 
 
Пускането на Ma vie dans la tienne на 6 ноември ще бъде съпроводено и с кино премиера в същия ден. Зрителите в 158 европейски кина ще имат възможността, за първи и последен път, да видят един специален концерт от последния гастрол на Lara "Best-of Unplugged", записан специално за кината, от 12 камери в зала "Forum Karlin" – Прага. 
 
Lara Fabian идва в България на 24 април 2016 – София, НДК, зала 1. Билетитe са силно ограничени и са на цени от 59 до 159 лв., като първите 100 от тях са с 10 лв. отстъпка. Търсете ги в мрежата на eventim.bg и Билетен Център НДК.

Свързани новини

Lara Fabian гостува в София след дни

10.12.2019

Lara Fabian с нов концерт в България

08.01.2019

Концертът на Lara Fabian е утре

26.03.2018

Lara Fabian отново в София с нов албум

10.05.2017