Lara Fabian гостува в София след по-малко от седмица

Невероятната Lara Fabian ще посети България съвсем скоро – на 16 декември. Концертът в Арена Армеец ще бъде част от световното турне "50", което започна тази година, и ще продължи и през 2020. По време на обиколката, Lara Fabian ще подари на своите фенове незабравими емоции с най-обичаните си хитове като "Je T’aime", "Je Suis Malade" и "Adagio", както и песни от новия четеринадесети албум на певицата – Papillon.
 
За световното турне "50", Lara Fabian пътува с голям екип, включително и личен готвач. Певицата спазва стриктна диета, която включва безглутенови храни и продукти без лактоза. За белгийската изпълнителка, в деня на концерта й в София, ще бъде приготвена органична и био храна и ще бъде осигурено висококачествено френско шампанско. 
 
С над 20 милиона продадени албума по света, Lara Fabian е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за Най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la Musique и други.
 
Все още има налични билети за концерта на Lara Fabian в София на 16 декември в мрежата на Eventim, както и онлайн на eventim.bg. 

Свързани новини

Lara Fabian с нов концерт в България

08.01.2019

Концертът на Lara Fabian е утре

26.03.2018

Lara Fabian отново в София с нов албум

10.05.2017

Lara Fabian идва за концерт у нас

29.10.2015