Lara Fabian се завръща в София, за да представи нов албум

Дългоочакваният нов албум на Lara Fabian Camouflage е почти готов и се очаква да излезе през есента на 2017, а заедно с това да стартира и световното турне на звездата. В София, Lara Fabian ще пристигне на 27 март 2018, където в Зала 1 на НДК ще представи най-големите си хитове и песни от новия си албум. 
 
Билетите тръгват в продажба от 12 май, като самата певица е приготвила и няколко изненади за вярната си българска публика. Първите 100 билета са на промоционална цена, а всеки, закупил билет за концерта, ще получи албума Camouflage малко преди концерта на 27 март, лично от екипа на Lara Fabian.
 
Албумът Camouflage, който се очаква да се появи и в България през есента на 2017, ще бъде първият от десетилетие, изпълнен на английски, и е очакван с огромно нетърпение от феновете на Lara по света. Camouflage е създаден по текстове и композиции на самата Lara Fabian, в сътрудничество с Moh Denebi и Sharon Vaughn, а първият сингъл от него се очаква да се появи през това лято. 
 
Турнето ще пътува с грандиозна продукция и много визуални елементи, а сетлиста ще включва нова музика, но и най-доброто от останалите албуми на Lara Fabian. 
 
Билети за концерта ще намерите в билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg на цени от 59 до 159 лева.

Свързани новини

Lara Fabian гостува в София след дни

10.12.2019

Lara Fabian с нов концерт в България

08.01.2019

Концертът на Lara Fabian е утре

26.03.2018

Lara Fabian идва за концерт у нас

29.10.2015