Чуй новата песен на Тони - "Пробуждане" (аудио)

Тони издаде втория си сингъл към бъдещ нов албум. Песента се казва "Пробуждане" и официалната й премиера се състоя в края на миналата седмица.
 
 
"Пробуждане" е изпълнена с енергия, завладяваща и чувствителна.  Не случайно Тони избира заглавието на песента така, че тя да е апел да не се предаваме, когато паднем, да намерим сили в себе си и да се оповаваме на нещата, които обичаме, за да продължим напред. След Прераждане, първия албум на Тони, идва ред и на пробуждането. 
 
Песента e вдъхновена от кампанията probudise.bg, която има за цел да достигне до младите хора и да предаде основните послания на инициативата за информираност относно шест от най-разпространените автоимунни заболявания. "Пробуждане” прави всичко това, докосвайки ни със завладяваща мелодия и силен, позитивен текст.
 
Текстът е на Гери Турийска, а музиката и аранжимента са на Maiwand Ahnmadzai и Hatty Keane. В крак с музикалните тенденции, заедно с радио премиерата на парчето, Тони предоставя на своите почитатели lyric видео, което може да бъде гледано в официалния YouTube канал на певицата. Официалното видео на "Пробуждане" се очаква в средата на май.

Свързани новини

ТОНИ с първа песен за годината

11.04.2023

Чуй Тони и "Ела и ме спаси"

07.09.2022

Тони Бенет и Лейди Гага в MTV Unplugged

01.12.2021

За какво е благодарна Лейди Гага

26.11.2021

Тони и Орлин Павлов с дует

08.11.2021