Ellie Goulding разсея слуховете за здравето си

Ellie Goulding определи слуховете, че рискува здравето си, замествайки храненията с интравенозни системи с витамини, определяйки ги като "абсурдни".
 
Изпълнителката не криеше здравословните си неприятности в последните седмици, разкривайки, че се бори с астматични пристъпи по време на турнето си, както и с изтощението, предизвикано от натоварения й график. Тя разкри, че е използвала системи с витамини зад кулисите на сцената по време на едно от шоутата си, но настоя, че думите й са взети извън контекст  - и че подкрепителните средства в никой случай не заместват храненията й.
 
“Слуховете, че вместо да се храня, си инжектирам витамини, са най-абсурдното нещо, с което ми се е налагало да се сблъскам досега”, написа тя в туитър. “Всъщност мразя системите и го правя само веднъж в годината, когато съм пред пълно изтощение - и дори и тогава не успях да изтърпя процедурата до края… Тъжно ми е, защото съм здрава, силна и работя много здраво… Обикновено отминавам тези неща с махване на ръка, но точно този слух е опасен и безотговорен.”

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Чуй Ели Гулдинг и "Let It Die"

20.10.2022

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Ели Гулдинг снима клип в София

20.06.2022

Ellie Goulding ще става майка

25.02.2021