Ели Гулдинг снима новия си клип в България

Певицата Ели Гулдинг, която добре познаваме с хитовете й "Lights" и "Love Me Like You Do", е поредният популярен британски изпълнител, който избира София, за да заснеме най-новия си видеоклип.

Песента се казва "Easy Lover“, а във видеото изпълнителката се вживява в различни роли – от строга учителка до парти гърл. Видеоклипът в момента е в постпродукция, но запознати със сюжета на снимките разкриват, че са прелюбопитни да разберат как точно ще изглежда столичния парк-хотел "Москва“ в завършените кадри. Именно в голямата зала на иначе позанемарения хотел е бил част от снимачния процес. Гулдинг и екипът й са снимали и в аулите на Биологическия факултет, както на още няколко локации в столицата. Русокосата певица пък съвсем инкогнито е прекарала цели четири дни в София, оставайки успешно далече от обективите на папараците.

Припомняме ви, че преди няколко месеца Оли Александър от Years & Years засне клипа си в Перник, Рита Ора също мина през миньорския град, но се качи и на Бузлуджа, а преди няколко години столичният киноцентър приюти звездите Дуа Липа и Take That.

Years & Years е в България за снимките на новия си клип

Излезе българският клип на Рита Ора

Очаква се, че "Easy Lover“ ще бъде пилотният сингъл от новия албум на Ели Гулдинг, който ще бъде петият в кариерата й. За предстоящата й музика се знае, че тя ще бъде завръщане към нейните денс корени.

“Прекарах много време сама и бях доста ретроспективна, което беше дълбоко и емоционално.“, споделя Голдинг в скорошно интервю. "А този албум е обратното на това. Намерих се с един мечтан екип от автори, с които по някаква причина, без дори да се налага да говорим за това, бяхме на една и съща вълна. Ние сме заедно на мисия да се забавляваме и да правим музика, на която хората да танцуват и да забравят за всичко през изминалите две години“, казва Гулдинг, визирайки изолацията заради пандемията.

Нейното завръщане към денс музиката в цял нов албум може би е предизвикано и от успеха на колаборацията й със Silk City и Марк Ронсън в "New Love“. 

Свързани новини

Ели Гулдинг с нов албум

10.04.2023

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Ели Гулдинг - "Like A Saviour"

10.02.2023

Чуй Ели Гулдинг и "Let It Die"

20.10.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022