Years & Years е в България за снимките на новия си клип

Британската група Years & Years, която е представена вече само от вокалиста Оли Александър, избра България за снимките на новия си клип. 

Песента, която се филмира на родна земя се казва "Sweet Talker" и е част от предстоящия албум на британеца "Night Call" ("Нощно обаждане").

Years & Years обяви нов солов албум, чуй сингъла "Crave" от него

Всъщност, групата за втори път снима у нас - през 2015-та, тогава триото, засне видеото на "Eyes Shut" в колоритния столичен квартал Ботунец. Този път Оли предпочете град Перник, за да заснеме първата част на клипа на "Sweet Talker". Вчера екипът донесе истинско оживление в миньорския град, тъй като превърна Дома на миньора в истински затвор. Оли успява да избяга от затвора, за да се впусне в битка със средновековни рицари. Ето ексклузивен кадър от снимачната площадка: 

Днес локацията е разположена в елитен столичен хотел, а в снимките се очаква да се включи известен инфлуенсър в социалните мрежи, който е близък приятел на певеца. По-голямата част от екипа отново е български, както и в клипа на "Eyes Shut".

Оли Александър съвсем не е единственият звезден изпълнител, който предпочита българските кинаджии и интересните ни локации за видеоклиповете си. Припомняме, у нас снимаха известните изпълнители Дуа Липа, Рита Ора, Take That и други.

Наскоро Оли представи едноименния сингъл "Night Call", който разкрива екстравагантността на изпълнителя в още по-голяма степен. Очакванията са, че и соловият му албум, който ще излезе през януари 2022 г., ще е по-различен, тъй като музикантите Емре Тюркмен и Мики Голдсуърди вече не са част от електропоп групата. 

Свързани новини

Силна заявка за наградата

22.03.2024

Burgas Summer Live с още една дата

05.05.2023

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Топ 3 на новата музика тази седмица

18.02.2022

Пет горещи музикални премиери

21.01.2022