Johnny Depp и Amber Heard на съд, извиниха се публично (видео)

В австралийския град Голд Коуст започна същинската част от съдебния процес срещу Amber Heard, съпругата на холивудската звезда Johnny Depp, пише vesti.bg. Тя бе обвинена, че заедно с известния си съпруг е внесла на континента две кучета - йоркширски териери, без да уведоми ветеринарните власти.
 
 
Известният холивудски актьор от неделя е заедно с жена си на частно посещение в Австралия и засега избягва срещи с журналисти. За сметка на това обаче двамата пуснаха видео с официално извинение, че са нарушили законите в Австралия, което предизвика международен отзвук. Heard даде на съда кратък видеоклип на своето изразително "разкаяние" по случая.
 
Нарушението на Heard всъщност е незаконен внос на животни в Австралия и подправяне на документи за преминаване на границата от любимите ѝ кучета. То може да доведе до глоба в размер на 100 хил. австралийски долара или затвор до 10 години. Ответницата пледира невинна, но юристите от страна на обвинението (правителството) обявиха, че имат намерение да призоват 12 свидетели, включително и Johnny Depp.
 
Heard твърдеше, че нито тя, нито мъжът ѝ са крили кучетата и са били убедени, че служителите на аерогарата са оформили всички документи, включително и тези за внасянето им. По-късно Amber Heard се призна за виновна във фалшифицирането на карантинните документи, с които миналата година в Австралия бяха внесени териерите. 
 
Австралия има много строги правила и регулации по отношение на влизането на животни в страната, за да може да се предпази от разпространяването на зарази. Влизането на животно на територията на острова обикновено изисква специално разрешение и поне 10 дни карантинен период. Наказанието за нарушаване на тези правила е 10 години затвор.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024