Celine Dion записа класиката на Куин "The Show Must Go On" (аудио)

Въпреки, че "The Show Must Go On" е в репертоара на Celine Dion от 2008, като част от програмата й за шоуто в Лас Вегас, след зимата на 2016 класиката на Queen има ново значение за поп иконата. Това е песента, с която тя свързва борбата за живот и последвалата загуба на нейния дългогодишен съпруг, баща на децата й, откривател и мениджър – Rene Angelil. 
 
 
В първото си телевизионно интервю след смъртта на 73-годишния Rene, Celine Dion разкри, че особено силно й въздейства песента "The Show Must Go On", тъй като в последните месеци от живота си Rene не спирал да повтаря, че "шоуто трябва да продължи". "Rene настояваше до последния си ден, че шоуто трябва да продължи… Аз съм вече на 48 години и загубих любовта на живота си. Той ми липсва всеки ден. Липсват ми много всички хубави моменти, но не и дните, когато той страдаше… Не бива да сме егоисти, когато обичаме някого и трябва да оставим любимите ни хора да си тръгнат, когато настъпи мигът".
 
Celine Dion ще изпълни "The Show Must Go On" на сцената на музикалните награди Billboard, които ще се състоят на 22 май в "T-Mobile Arena" в Лас Вегас. 

Свързани новини

Селин Дион с нова музика

18.04.2023

Какво се случва със Селин Дион

20.01.2022

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Излезе новият албум на Céline Dion

19.11.2019

Céline Dion се завръща с Courage

28.10.2019