Vanessa Paradis защити Johnny Depp от обвиненията в насилие

Бившата спътница на Johnny Depp актрисата Vanessa Paradis отрече той да е способен на физическо насилие над жени, съобщава bgnes.com. 
 
Защитната й реакция идва, след като Amber Heard се снима със синина на лицето, за която обвини Johnny. По думите й, тя я получила след удар от телефон, насред разгорещена кавга относно майка му. Малко след като качи насинената си снимка в профила си онлайн, актрисата качи и своя усмихната снимка, която след това бързо изтри. Усмивката обаче не слизаше от лицето й, след като излезе от съда с адвоката си, където подаде документите за развода.
 
Heard разказа за насилието, което според нея търпяла от Depp, след като актьорът и адвокатите му отказаха сумите, които тя поискала за издръжка: $50 000 на месец, $125 000 за правни разходи, пентхаус апартамента им в Ел Ей, неговия Range Rover, както и кучетата им.
 
Vanessa Paradis обаче го определя като "чувствителен, любящ и любим човек". Според нея обвиненията на Heard са възмутителни. "Изживях с него 14 прекрасни години", пише Paradis в писмо до TMZ. Думите й потвърждава и бившата жена на Depp, Lori Anne Allison, която също заявява, че актьорът никога не е бил груб с нея и дори не е повишавал глас. 
 
Johnny Depp не бе официално женен за Vanessa Paradis. Те имат две деца – 15-годишна дъщеря и 12-годишен син. Двойката се раздели през юни 2012, когато Depp се събра с Heard. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024