АКАГА разказаха лятото си в клип

„Полудяваме“  избухва в края на топлите месеци, за да докаже, че великолепните музиканти са истински майстори на лятното звучене през цялата година. Виртуозите от АКАГА, в ритъм допълнен от финото присъствие на Quarto Quartet, неподражаемо разказаха как е минало тяхното лудо, лудо лято. „Полудяваме“ е посветен на страстните емоции и лежерните нощи, напълно в духа на съвместния проект на АКАГА и  Quarto Quartet, „Libido Project“.

Всички чули вече аудиото на „Полудяваме“, може би са танцували в модерното Brasil 66 течение и автентичното „боса нова“ звучене. Клипът на песента се подчинява на тази линия и носи горещата емоция, подсилена от vip присъствието на Орлин Горанов и Рафи.

Крейзи хрумка в проекта е бягството от школуваните гласове, в лицето не на певици, а на три  бъдещи актриси- таланти от класа на проф. Лунгов в НАТФИЗ: „Харесах гласовете на Гери Цакова, Теди Рашед и Патрисия Пъндева, защото внасят истинска непринуденост и лятно безгрижие в проекта. Звучат Brasil 66, а сценичното им присъствие във видеото действително ни пренася на пясъка в Копакабана.” – казва Краси от АКАГА и допълва, че заглавието „Полудяваме” е признание за това как всеки мечтае да направи поне една лудост през лятото.

Музиката и текстът на „Полудяваме“ са на Краси Куртев, а типичното плажно звучене идва от аранжимента на Мишо Шишков, Иван Пенчев и АКАГА.

Видеото на „Полудяваме“, превърнато в истинско лятно откровение е под вещата режисура на Радостин Събев.

Продуценти: Акага и Quarto Quartet

 

Свързани новини

Концерт “100% Акага” в НДК

13.03.2015