Тони се завръща с нова песен

Тони е готова с един нов и искрен проект, който грабва още от първото слушане.
  
Песента "Сега" е съвместен проект на Тони с продуцента Боби Иванчев от дует "Авеню", които навремето  е издател на албума Прераждане, продуцент на песента "Поглед на дете", а също така участва и в песента "Гихон". Двамата с Тони се събират се срещат отново през лятото на тази година и тя му изпраща едно свое демо на песен, композирана от самата нея.
 
"Чух демото на Тони и помислих, че то наистина може да зазвучи по начин, по който хората да разпознаят стила на Тони. Аз съм убеден, че тя има един от най-емоционалните гласове в България и ми се искаше да му дадем повече място в аранжимента. Тогава се видях с Васко Иванов и постепенно се оформи идеята за лекия бийт в песента и спокойно звучащите китари. Няколко дни след тоа споделих идеята си за звученето на песента с Тони и тя се съгласи с нея", разказва Боби Иванчев.
 
"Този път се доверих изцяло на творческия нюх на Боби и съм сигурна, че не сбърках. Това, което създадохме е изпълнено с любов и наслада към хубавата музика, а и какво по-хубаво от удоволствието да видиш усмивки по лицата на слушателите!", споделя Тони.
 
Изпълнителката никога не изневерява на себе си и на стила си. Нежна и винаги положително настроена към живота, тя е на път да отвори една нова творческа страница, чийто старт е песента "Сега". Музиката създава самата тя, текстът Гергана Николаева, за аранжимента на песента се погрижиха Боби Иванчев и Васил Иванов-The Editor, а китарите са изсвирени от Щерион Пилидов.

Свързани новини

ТОНИ с първа песен за годината

11.04.2023

Чуй Тони и "Ела и ме спаси"

07.09.2022

Тони Бенет и Лейди Гага в MTV Unplugged

01.12.2021

За какво е благодарна Лейди Гага

26.11.2021

Тони и Орлин Павлов с дует

08.11.2021