Концертът на група Остава се мести в клуб Joy Station

Поради големия интерес и ограничения капацитет на Студио Орфей, концертът на група Остава на 18 ноември се мести в клуб Joy Station. Решението за промяна на локацията, ще даде възможност на всички желаещи да присъстват на промоцията на албума, който събира най-доброто от дългогодишното творчество на групата.
 
"Щастлив съм, че през тези 10 години групата ни се запази като състав и все още гоним хубавите мелодии", каза Свилен от група Остава, който разказа подробности около новия им двоен албум и предстоящ концерт на 18 ноември в предаването "Ива от сутрин до обед". 
 
"След като последният ни албум Океан придоби такъв успех, решихме, че е време да изкараме най-доброто от Остава. Така в един двоен албум ще представим 29 от най-добрите ни парчета. Най-старата от всички е "Поле от слънчогледи", която преди 10 години се хареса на Кирил Маричков и започна да я върти по рок радио "Тангра". След това спечелихме и наградата "Песен на годината" на музикалната телевизия ММ с песента "Ще дойдеш ли с мен?" и всъщност тогава всичко потръгна с групата ни. А сега на 18 ноември, петък, в Joy Station ще представим част от двойния албум със специален концерт", сподели Свилен.
 
Всички билети, закупени до момента, ще важат без презаверка за новата локация. Желаещите да върнат билетите си заради промяната, могат да го направят до 18 ноември на мястото, откъдето са ги закупили. Билети, закупени онлайн, могат да бъдат върнати в централния офис на Eventim. Предварителната продажба на БИЛЕТИ за събитието на цена от 17 лева, продължава в мрежата на Eventim и партньорските каси: Билетен център НДК, Sofia Live Club, Арена Армеец и др. 
 
Цената на място и в деня на концерта ще е 22 лева.

Свързани новини

Нов сингъл и видео от обичаната банда

04.04.2024

Изпращаме гостината с Остава

21.12.2023

ОСТАВА с нов видеоклип: "Сателит"

13.09.2023

Ясна е и подгряващата група

23.08.2023

Лятно турне очаква групата

19.05.2023