Избраха най-сексапилния мъж на планетата

Dwayne Johnson, по-известен с прякора Скалата, е най-сексапилният мъж на планетата според класацията на сп. "People", пише vesti.bg. През 2015 за най-сексапилен мъж на планетата беше избран David Beckham.
 
 
44-годишният бивш кечист и актьор е удостоен с титлата за 2016 и краси корицата на специалния брой на изданието. От своя страна, най-сексапилният мъж сподели, че се чувства много щастлив и развълнуван от титлата си. 
 
Като малък Dwayne Johnson живее със семейството си в Хавай. Когато е на 11 г. се преместват в Бетълхем, Пенсилвания. Признава, че в миналото често се е забърквал в неприятности и не малко пъти е попадал зад решетките. "Не бях сигурен кой съм и какъв искам да бъда, но винаги съм се отнасял с уважение към учителите си и по-възрастните от мен", коментира Скалата в интервю за списанието. "Направих радикални промени в кариерата си през годините, които ми се отразиха добре. Но смятам, че най-големите промени тепърва предстоят както в професионален, така и в личен план", казва още Dwayne.
 
 
А това, с което най-много се гордее не са титлите и наградите, а семейството му. От 2007 бившият кечист има връзка с Lauren Hashian. Двамата се запознават по време на снимките на филма "Игра по план". През декември миналата година Хашиян роди дъщеричка - Jasmine. Скалата има още едно момиче от предишния си брак - 15-годишната Simone. 
 
Сп. "People" присъжда годишната титла от 1985. Първият ѝ носител е Mel Gibson. Със званието преди са удостоявани актьорите Chris Hemsworth, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Channing Tatum. Двукратни носители на титлата са George Clooney, Johnny Depp и Richard Gere.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024