Новият сингъл на Jason Derulo ще с Nicki Minaj и Ty Dolla $ign

Jason Derulo е направил колаборация с Nicki Minaj и Ty Dolla $ign за следващия си сингъл. След Everything is 4 (2015), тази година ще излезе петият албум на 27-годишният изпълнител и той сподели подробности за новия си сингъл "Swa Lah", в който ще се включат изпълнителката на "Anaconda" и изгряващата хип-хоп звезда.
 
В скорошно интервю той определи сингъла като "любимото нещо, което направих за цялата година". "Swa Lah" ще е първи сингъл от предстоящото издание, написан от Jacob Kasher и продуциран от LunchMoney Lewis, а изпълнителят го определя като денс химн, който идва точно навреме след празниците. "Смятам, че точно това ни трябва. Парчето е от тези неща, които автоматично те карат да скочиш и да затанцуваш."
 
Derulo обеща на феновете си и много вълнуващи колаборации в албума, който се очаква малко по-късно през тази година. "През цялото време записвах у дома си", разказва изпълнителят. "И беше много по-комфортно. Нямам търпение да споделя с всички вас и успехите, и несгодите, които срещнах. Да не говорим с колко страхотни артисти имах възможност да работя. 2017 е наша, семейство Derulo. Истински ми е нужен свеж старт през 2017. Толкова много негативизъм се натрупа в света през 2016. Сега можем да започнем на чисто, като сложим любовта на първо място. Не можем да позволим нацията ни да бъде управлявана от расизъм, алчност и отвращение."
 
 
Вероятно един от колабораторите в албума ще е шотландският DJ Calvin Harris, тъй като Jason и преди е коментирал, че двамата отдавна искат да работят заедно, но заетите им графици все пречат на това. "Отдавна си говорим с Calvin и искаме да направим нещо заедно", казва Jason. "Въпросът е в намирането на точната песен в точото време, което с нашите графици не е никак лесно, но аз не се отказвам от идеята."

Свързани новини

Джейсън Деруло на 14 август в Бургас

02.08.2022

#BestNewMusic тази седмица

20.05.2022

Джейсън Деруло с концерт у нас

21.12.2021

Jason Derulo е татко

20.05.2021

Jason Derulo започва годината с хит

27.01.2021