50-годишната Janet Jackson роди първото си дете

Janet Jackson роди момче, съобщава dariknews.bg. Първородният й син се появи на бял свят във вторник, раждането мина благополучно, съобщи на списание "People" представител на попзвездата. 
 
"Janet Jackson и мъжът й Wissam Al Mana с трепет приветстват появяването на бял свят на сина си Eissa Al Mana. Janet е раждала без да изпитва стрес и възстановява силите си в комфортни условия", се казва в съобщението. В исляма Eissa (арабското име за Исус) е пророк и един от петте най-велики Божи пратеници. Детето е първо и за двамата. 
 
Медиите съобщиха за бременността на певицата още през май, докато самата тя потвърди това едва през октомври миналата година. Janet Jackson е пестелива относно личния си живот и не обяви веднага дори сватбата си с Al Mana през 2012. Wissam Al Mana е магнат, чиято компания продава луксозни стоки в страните от Персийския залив. 
 
През април 2016 Jackson неочаквано отложи концерти като се позова на препоръки на лекарите. Тогава тя сюрпризира почитателите си като отмени световното турне и каза, че тя и катарският й съпруг Wissam Al Mana "мислят за семейството си". Едва месеци по-късно поп звездата блесна на фотография в "People" с вече оформено коремче на плажа.
 
 
Janet става известна през февруари 1986 с излизането на третия й албум Control. Певицата е продала 140 млн. копия от свои записи и по този показател е сред най-известните изпълнители в историята на съвременната музика.

Свързани новини

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

Виж първи трейлър на JANET JACKSON.

05.01.2022

Излиза филм за разголването на Джанет

02.11.2021

Джанет Джаксън скоро с нова музика

03.08.2021

Janet Jackson - “Made For Now”

17.08.2018