Natalie Imbruglia за пръв път с концерт в България!

30 април 2017, 21:00 ч.
Клуб MUSIC JAM 
ул. "Пиротска" 5
 
Клуб MUSIC JAM обяви първата голяма световна звезда, която ще се качи на неговата сцена –  очарователната австралийка Natalie Imbruglia!  
 
След няколкогодишна музикална пауза Natalie се завърна с нов албум - Male (2015), който представи много интересна колекция от кавър версии на вдъхновявали я мъже-вокалисти, сред които са Robert Smith от The Cure, Pete Townshend, Tom Petty, Neil Young и Cat Stevens. Male e петият студиен албум на Imbruglia и вече пожъна много топли оценки от критици и фенове в целия свят.
 
 
Тази година тя обяви и голямо европейско акустично турне, което стартира на 22 април в Москва и до края на май ще обиколи целия континент, включително големите музикални градове като Берлин, Милано, Париж и Лондон. Въпреки че програмата ще включва песни от целия й каталог, акцентът ще е върху по-интимното, клубно звучене и за целта са избрани по-малки зали, позволяващи пряк контакт с публиката. 
 
 
"Толкова се вълнувам, че отново тръгвам на турне", споделя самата Natalie. "Избрах тези по-малки зали като моето "благодаря" към феновете, които ме подкрепят вече толкова години. Обичам тази интимна атмосфера, в която сякаш мога да пея лично за всеки един фен и усетя реакцията му." 
 
Грациозна, красива и щедро надарена с артистични таланти, родената през 1975 в Сидни Natalie прави пробив още като 13-годишна в популярния през 90-те австралийски сериал "Съседи" ("Neighbours"). Успехът й я задържа в състава още две години, преди да реши да замине за Лондон - сама, без пари и без приятели.
 
 
Още първият й сингъл - песента "Torn" - взривява класациите, а дебютният й диск Left of the Middle (1997) продава 7 милиона копия. Не закъсняват и наградите - MTV Award за Best New Artist през 1998, Billboard Music Award, Brit Award и цели три номинации за Grammy през 1999. Любопитно е, че и до ден-днешен "Torn" е най-често пусканата песен по радиата в Австралия, с периоди, в които е достигала до 75 излъчвания на ден. Следващите й албуми не са толкова комерсиално успешни, но неизменно печелят положителни отзиви, той като Natalie никога не прави компромис със своите музикални критерии и стандарти.
 
След като трайно се заселва в Англия, където живее и до днес, Natalie постепенно започва да разделя времето и творческата си енергия между музиката и киното, където записва серия неголеми, но интересни роли. Зрителите у нас вероятно я помнят в комедията "Джони Инглиш" (2003) като партньорка на Rowan Atkinson. Оттогава се снима в още четири филма и поредица от тв проекти, включително като съдия в популярния формат X Factor.
 
 
Natalie Imbruglia е и социално активна, и инвестира популярността си в позитивни каузи като световната кампания Virgin Unite срещу бедността в света и борбата срещу рака на гърдата.
 
БИЛЕТИ на касите на Eventim и на eventim.bg, продажбата на билети стартира от 10 февруари в 10:00 ч., цените са разделени в 3 категории:
Правостоящи – 50 лв.
Седящи – 60 лв.
VIP зона –70 лв.
С всеки билет ще се сервира и welcome drink от клуба.
 

Свързани новини

Натали Имбрулия се завърна

23.06.2021

Натали Имбрулия с чисто нов сингъл!

18.06.2021

Местят концерта на Natalie Imbruglia

10.04.2017