Натали Имбрулия се завръща с нов сингъл и албум

Австралийската певица Натали Имбрулия се завръща с нов сингъл и албум.

Изпълнителката представи "Build It Better" - първият оригинален сингъл на Имбрулия от 12 години насам. Парчето е водещата песен от предстоящия албум "Firebird", който ще излезе на 24 септември. Това е шестият студиен запис в кариерата на Имбрулия. 

Музикалното видео е в стила на ретро филм от 60-те години. Снимките са направени в ресторант на бензиностанция в Грейвсенд. Натали танцува и пее за това, че нещата понякога дори да се разпадат, след това може да ги построим по-добре.  

По песните в албума, заедно с Имбрулия, са творили автори и продуценти на музика, работили с Адел, One Direction и Little Mix.

Певицата сподели в изявление по повод премиерата: "Създаването на този албум беше много дълбоко и удовлетворяващо преживяване. Преживявайки този дълъг период на творчески блокаж, понякога дори ми беше трудно да си представя, че ще стигна до това място. Започнах процеса по написване на песните преди пандемията в Лондон и скоро след това отидох в Нашвил. С всяка нова сесия и сътрудничество започнах да придобивам увереност, да откривам отново гласа си и да създавам звука и стила, които са автентични за мен. Беше огромна привилегия да работя с такива таланти във "Fаirebird". Просто нямам търпение хората най-сетне да го чуят!"

Натали Имбрулия стана световно популярна на музикалната сцена през 1997 г. с дебютния си сингъл "Torn", който се превърна в 11-ия най-продаван дебютен сингъл за всички времена и до ден днешен е емблематичен за австралийската певица. 

Траклист на "Firebird": 

1. Build It Better
2. Nothing Missing
3. What It Feels Like
4. On My Way
5. Maybe It’s Great
6. Just Like Old Times
7. When You Love Too Much
8. Not Sorry
9. Human Touch
10. Change Of Heart
11. Invisible Things
12. Dive To The Deep
13. River
14. Firebird

Свързани новини

Нов дует: Натали Имбрулия и Крис Мартин

22.08.2022

Натали Имбрулия се завърна

23.06.2021

Местят концерта на Natalie Imbruglia

10.04.2017

Natalie Imbruglia за пръв път в България

07.02.2017