Mariah Carey гори сватбената си рокля в най-новия си клип (видео)

В края на 2016 Mariah Carey и James Packer развалиха годежа си, напомня Avtora.com. Изглежда певицата е преодоляла загубата и отбеляза този факт с нов клип, в който гордо изгаря роклята, с която щеше да за омъжи.
 
Песента "I Don't" е вдъхновена от раздялата на звездата с aвстралийския милиардер и Carey изпраща ясно послание на бившия си годеник с клипа. Видеото е наситено с драматизъм не само заради зрелищната клада, а и поради факта, че е снимано в къщата в Калабасас, в която бившата вече двойка се е наслаждавала на любовта си.
 
 
"Когато обичаш някого, не се отнасяш зле с него, ти обърка всичко. Вероятно мислиш, че ще се върна, но грешиш", пее Carey в най-новия си хит. Роклята, с която певицата няма да мине под венчило, беше специална поръчка, изработена от Valentino срещу скромните 250 000 долара. Междувременно тя иска 50 млн. долара обезщетение от бившия си годеник. 
 
Въпреки трудностите може да се каже, че Mariah Carey е приключила окончателно с тази част от живота си и в момента излиза с един от своите танцьори – Bryan Tanaka.

Свързани новини

За тази песен няма възраст и сезон

07.01.2022

Пак рекорд за Марая Кери

23.12.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Кралицата на Коледа представи "Oh Santa"

08.12.2020

Mariah Carey с нова колекция

19.08.2020