Adele не е сигурна, че отново ще тръгне на турне

Adele заяви, че не е убедена, че вече отново ще тръгне на световно турне, защото "не я бива в това". Изпълнителката приключи новозеландската част от турнето си този уикенд и по време на шоуто сподели развълнувано своите преживявания на пътя, но призна, че й е било и много трудно.
 
“Не ме бива в турнетата, аплодисментите ме карат да се чувствам уязвима”, каза тя на тълпата, цитирана от "New Zealand Herald". “Не знам дали някога изобщо ще тръгна отново на турне. Вие сте единствената ми мотивация. Не съм сигурна, че ходенето на турнета е мой тип преживяване, но това турне беше връхът в кариерата ми. Промени живота ми и вече знам защо го правя”, каза тя.
 
През 2016 имаше много слухове, че 28-годишната изпълнителка ще си вземе 10-годишна пауза от турнета, за да може да се съсредоточи над отглеждането на сина си Angelo. "Angelo е топ приоритет за Adele. В живота й няма нищо по-важно”, каза източник пред "The Sun". “Води го със себе си навсякъде по турнетата, но той започва училище догодина и няма да може да идва вече с нея. А Adele не иска да изпуска и миг от порастването му, така че не й е много трудно да се откаже от пътуванията заради него”, добави източникът. “Сега казва, че няма да прави повече мащабни световни турнета като това в следващите поне 10 години.”
 
Според изданието, Adele не е чужда на идеята да се върне към изпълненията на живо, ако й предложат постоянен договор в Лас Вегас, както на други майки-звезди, като Celine Dion, Britney Spears и Jennifer Lopez.

Свързани новини

Adele по-лека с 45 килограма

11.05.2020

Официално е: Adele се завръща

21.01.2020

Adele излиза с рапъра Skepta?

03.10.2019

Адел подаде документи за развод

13.09.2019

Adele се раздели със съпруга си

23.04.2019

Коментари