"Легендите" с концерт на открито на езерото Панчарево

Емблематичните музиканти от проект "Легендите" се събират за специален концерт на брега на Панчаревското езеро на 5 юли 2017. Магията на легендарните български рок песни ще оживее в ресторант "Лебед" - сцена, на която изява вече имат най-добрите български певци и музиканти, сред които Лили Иванова, Васил Найденов и Любо Киров.
 
Супергрупата "Легендите", в чиито състав влизат Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Любо Киров, Митко Кърнев от D2, Константин Марков и Стенли от Тангра ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години. Перфектното сработване между шестима толкова различни, но доказали се с времето професионалисти, както и енергията от хубавата рок музика заразява публиката и създава незабравимото изживяване на всеки концерт на "Легендите".
 
Обичаните от всички тотални хитове "Богатство", "Нашият град", "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другия", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Пак ще се прегърнем", "Има ли цветя", "Оловният войник", "Жулиета", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче", "Да те жадувам" ще прозвучат в оригиналните си аранжименти, но както винаги ще покажат артистите в различна светлина. 
 
Билети за концерта в ресторант "Лебед" се продават в мрежата на Eventim.bg на цена от 35, 55 и 65 лева.

Свързани новини

"Легендите" в Шабла за Джулай Морнинг

21.06.2017

"Легендите" със закриващ концерт в София

08.11.2016

Тони Димитрова става част от "Легендите"

19.07.2016

Легендите с първи концерт от турнето

07.03.2016