Imagine Dragons представиха новия си албум, чуй два от синглите в него (видео)

Imagine Dragons представят своя трети студиен албум, озаглавен Evolve. Пилотният сингъл "Believer" пресъздава емоционалната динамика в албума. С дръзки вокали и хип-хоп ритми парчето внушава вяра, че нещастните моменти в живота ни правят по-силни. 
 
 
През последните осем години музикантите преживяват трудни моменти и споделят, че именно те са им помогнали да се развият. Така се ражда и заглавието на албума - Evolve. Официалното видео към "Believer" е гледано близо 100 млн. пъти в официалния канал на бандата в YouTube.
 
Evolve - съдържание:
1. I Don't Know Why
2. Whatever It Takes
3. Believer
4. Walking the Wire
5. Rise Up
6. I'll Make It Up To You
7. Yesterday
8. Mouth of the River
9. Thunder
10. Start Over
11. Dancing In the Dark
 
Музикантите внимателно подбират инструментите за аранжимента на всяка една от песните, за да предадат емоцията си на своите фенове. За Evolve Imagine Dragons се колаборират с шведските продуценти Mattman & Robin и Joel Little (работил с Lorde за албума Pure Heroine). Въпреки минималистичния подход към албума, Imagine Dragons постигат богата сложност, вдъхновена от периода на презареждане на бандата.
 
 
Вторият сингъл "Thunder" е комбинация от величествени хармонии и изкривени вокални ефекти и разказва за миналото на вокалиста Dan Reynolds и моментите, когато музиката е била единственото му бягство. В този момент сякаш пътят му е озарен от светкавица и го довежда до тук, където той прави това, което обича и обикаля света с музиката си. Официалното видео към сингъла е гледано близо 45 млн. пъти в официалния канал на Imagine Dragons в YouTube.

Свързани новини

Имат 10 песни в "Клуба на милиардерите"

04.04.2024

Imagine Dragons пяха пред 40 000

31.07.2023

Остават броени дни до концерта

25.07.2023

Билетите за Imagine Dragons се топят

19.07.2023

Imagine Dragons срещу войната: "Crushed"

15.05.2023