Документалният филм за Lady Gaga излиза следващия месец

Документалният филм на Netflix за Lady Gaga ще има световна премиера на Международния филмов фестивал в Торонто следващия месец, съобщава bgnes.com. 
 
"Gaga: Five Foot Two" ще дебютира на канадския фестивал на 8 септември в театър "Принцесата на Уелс" и ще бъде последван от изпълнение на певицата. Лентата е режисирана от Chris Moukarbel и показва звездата за период от осем месеца, когато записва и пуска своя албум Joanne (2016). "Филмът на Moukarbel предлага безпрецедентен поглед към Lady Gaga в пълен творчески режим: идеите, емоцията, пълната работа, която е необходима, за да направи това, което прави", казват критиците. 
 
Moukarbel добавя: "Имах рядката възможност да създам портрет на артист с такова отворено сърце и ум. Чувствам се много щастлив, че Gaga се довери на мен". 31-годишната изпълнителка показа някои кадри от документалния филм в Инстаграм, включително и споделянето на нейния страх да бъде сама. 
 
Звездата, която се раздели с годеника Taylor Kinney през юли 2016, смята, че животът й може да излезе от този екстремен и пълен с хора неин живот и тя ще бъде оставена в "пълна тишина". Тя разказва почти през сълзи: "Аз съм сама всяка вечер. Всички тези хора, които през целия ден говорят с мен, докосват ме, изпълват живота ми, си отиват в края на деня. А аз оставам сама".

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021