Charlie Puth пусна новия си сингъл "How Long" (аудио)

Charlie Puth пусна официално новия си сингъл "How Long", втори от дългоочаквания втори албум на изпълнителя VoiceNotes, и следва платинения Nine Track Mind (2016). Charlie също така обяви и датата на излизане на VoiceNotes - 19-ти януари. 
 
 
"How Long" е продуцирана единствено от Puth и написана с участието на Justin Franks ("See You Again") и Jacob Kasher ("Attention"). Като единствен продуцент на албума, Charlie Puth дава на феновете си по-различен вкус в звученето на VoiceNotes. 
 
"Attention" излезе по-рано тази година и се превърна в първия сингъл за Charlie Puth, достигнал до #1 в US Pop Radio, задържайки челната позиция три седмици поред, в допълнение към изкачването на пето място в Billboard Hot 100, където също остана цели три седмици. След като получи платинен сертификат за по-малко от 16 седмици след излизането си, "Attention" официално стана най-успешния сингъл на Puth до момента. Официалното видео също се превърна в най-високо достигналото солово видео на изпълнителя към момента, с почти 500 милиона гледания. 
 
 
Появиха се няколко ремикса на "Attention" от различни изпълнители като David Guetta и KYLE. По време на силното влияние на сингъла това лято, Charlie се присъедини към Shawn Mendes за общо турне. 
 
Албумът Voicenotes на Charlie Puth ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Michael Bublé и Charlie Puth в комбина

12.10.2018

Charlie Puth - "The Way I Am"

13.09.2018

Charlie Puth - "The Way I Am"

10.07.2018

Voicenotes на Charlie Puth стана златен

17.05.2018

Излезе новият албум на Charlie Puth

14.05.2018

Коментари