Рут Колева тръгва на национално клубно турне

Рут Колева обяви датите за своето национално клубно турне, след големия успех на концерта в Зала България с участието на Софийска филхармония. Обиколката започва на 24 ноември във Велико Търново и ще продължи в Севлиево (25.11), Пловдив (01.12), Варна (02.12), Бургас (16.12) и Русе (23.12). 
 
По време на турнето, феновете на Рут ще имат възможността да чуят най-новите песни от дългоочаквания албум Confidence. Truth, който излезе официално на 17 ноември и беше представен ден по-рано с красив музикален спектакъл. 
 
Миналия четвъртък Рут Колева live band, заедно с диригент Владимир Джамбазов и музикантите от Софийска филхармония, представиха пред многобройните фенове зашеметяващ концерт в Зала България, със специалното участие на няколко любими български музиканти. В своя емоционален двучасов лайв певицата обедини по деликатен начин разнообразието на стиловете, за да подчертае общото между тях – любовта към изкуството. 
 
Още в началото на концерта си Рут покани за първи път на голяма сцена талантливата 10-годишна певица Жени Радева, с която изпя в дует своето парче "Нищо друго". На същата сцена, малко по-късно, гостите на събитието имаха удоволствието да видят и чуят най-доброто от Иво Папазов–Ибряма, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев и хип-хоп изпълнителя Жлъч, с изпълнението на новия сингъл "Безтегловност". 
 
Рут Колева показа най-доброто от себе си в препълнената Зала България, а сега Confidence. Truth ще обиколи страната, за да представи на живо красивите песни "Oceans", "Tokyo", "Run" и др. пред любителите на българската соул музика извън столицата. 

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за Рут Колева

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Интересни събития около Рут Колева

29.03.2023

Ново от Рут Колева: "Energy"

28.02.2023