Нова версия на албума на LP Forever For Now с бонус съдържание

Певицата и текстописец LP (Laura Pergolizzi) вече има издадени 2 самостоятелни албума и е помагала в писането на песни за Rihanna и Christina Aguilera, когато през 2011 се издига с хита си "Into The Wild". Известната песен първо се появи в EP-то на певицата със записи на изпълнения на живо "Into The Wild: Live at EastWest Studios", а след това във Forever For Now, дебютния ѝ за Warner албум, издаден през 2014. 
 
 
Forever For Now (Deluxe Edition) е нова колекция от 2 диска, която комбинира албума и изпълненията на живо от EP-то с шест неиздавани досега бонус парчета, включително кавъра на "Halo" на Beyonce. Изданието ще излезе на 26-ти януари на CD и в дигитален формат. За дебюта си с голям лейбъл в лицето на Warner, LP записва 12 песни с продуцента Robert Cavallo, включително синглите "Night Like This" и "Someday". 
 
Forever For Now (Deluxe Edition) - съдържание:
CD 1
1. "Heavenly Light"
2. "Night Like This"
3. "One Last Mistake"
4. "Tokyo Sunrise"
5. "Salvation"
6. "Your Town"
7. "Free To Love"
8. "Levitator"
9. "Someday"
10. "Savannah"
11. "Into The Wild"
12. "Forever For Now"
13. "Lost In The World" *
14. "Magic" *
15. "Road To Ruin" – Japan Bonus Track 
 
CD 2
1. "Into The Wild" – Live
2. "Levitator" – Live
3. "Tokyo Sunrise" – Live
4. "Wasted Love" – Live
5. "Someday" – Live
6. "Fighting With Myself" – Live *
7. "It’s Over" – Live *
8. "Halo" – Live *
9. "Forever For Now" – Live *
 
Forever For Now (Deluxe Edition) разширява оригиналното издание с 3 бонус парчета, включително "Road To Ruin", което е било част само от японската версия на албума. Другите 2 парчета, "Lost In The World" и "Magic", ще направят дебюта си чрез това издание. Вторият диск от делукс изданието е фокусиран върху "Into The Wild" и съдържа всички парчета от оригиналното EP, които са записани на живо в EastWest Studios в Холивуд. LP по-късно презаписва няколко песни, включително "Someday", "Levitator", "Tokyo Sunrise" и "Into The Wild", в студиото за Forever For Now.
 
 
Четири неиздадени изпълнения от концерта на LP в EastWest Studios са добавени в делукс изданието. Две от тях, "Fighting With Myself" и "Forever For Now", са оригинални песни, на които певицата е съавтор. Останалите две са кавъри на "It’s Over" на Roy Orbison, издадена за пръв път през 1964 и "Halo" на Beyonce, издадена за пръв път през 2008.
 
Албумът Forever For Now (Deluxe Edition) на LP ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021

5 горещи музикални премиери

22.03.2021

Les Francofolies отново в Благоевград

20.06.2019

Forever Young излиза в ремастер

21.01.2019

Игрите вдъхновили 150 млн туита

13.08.2012