5 музикални премиери от тази седмица

Дойде време за представянето на най-интересните музикални премиери от последните дни: 
 
Джон Батист - We Are
 
Джон Батист (Jon Batiste) определено е един от най-интересните изпълнители на соул, фънк и джаз сцената в момента. На 19-ти март, роденият в Луизиана изпълнител направи премиера на новия си албум "We Are". От него вече излязоха страхотните парчета "I Need You" и "We Are", които подгряха феновете за танцувалното приключение, което ги очаква. Любопитен факт е, че за създаването на 13-те песни от албума, Батист е направил проучване на родословното си дърво - четири поколения фермери в Луизиана. "Исках да взема музиката на черното общество и да я превърна в това, което днес считаме за модерна поп музика", казва Батист. Друго интересно за него е, че през тази година е номиниран за Оскар за филмова музика. Заедно с Трент Резнър и Атикъс Рос, Батист стои зад саундтрака на хитовата анимация "Soul". 

 
Джъстин Бийбър (Justin Bieber) пусна новия си албум "Justice" и направи премиера на още един сингъл от него.
 
След "Hold on", певецът представи "Peaches". В мелодичното рап парче му партнира R&B изпълнителят Даниел Сезар (Daniel Caesar). Освен че са близки приятели, Сезар също е роден в Канада. 

 
На същата писта за любовта на феновете се състезава и Ник Джонас (Nick Jonas), който пусна видеоклипа на "This Is Heaven".  За песента изпълнителят споделя, че е вдъхновена от любовта към съпругата му - актрисата Приянка Чопра. 
 
 
 
Идва ред на дамите -  Лана Дел Рей (Lana Del Rey) представи новия си албум "Chemtrails Over the Country Club".
 
Певицата промотира едноименния сингъл от седмия си студиен албум преди около два месеца, но с премиерата в петък тя пусна видеото към "White Dress". Албумът съдържа 11 песни. Записите са в типичното фолк зучене за Дел Рей, но сякаш са предназначени за един по-тих и интимен момент. Видеото към сингъла "White Dress" пък е вдъхновено от популярния режисьор Дейвид Линч. Това е 3-ят издаден трак от новия албум, след песните "Chemtrails Over The Country Club" и "Let Me Love You Like A Woman". 
 
Същевременно изпълнителката обяви, че ще издаде още един албум през тази година - "Rock Candy Sweet" се очаква през юни.

 
LP пусна нов сингъл "One Last Time" - Парчето е още едно обяснение в любов към друга жена. Най-големият хит на LP (Лаура Перголизи) продължава да е "Lost On You" , но американката с италиански корени е автор на много други хитове на световни звезди и работата й в музиката далеч не се ограничава с по-една любовна песен годишно. 

Свързани новини

Горещите музикални премиери тази седмица

29.11.2021

Най-добрата нова музика тази седмица

15.11.2021

5 горещи музикални премиери

08.11.2021

5 горещи музикални премиери

01.11.2021

Ново от Лана Дел Рей

09.09.2021