Ed Sheeran се сгоди за Cherry Seaborn

Ed Sheeran е вече сгоден за приятелката си Cherry Seaborn. изпълнителят на "Shape of You" поддържа връзка с бившата си съученичка от гимназията от юли 2015.
 
Той използва платформата Instagram през уикенда, за да сподели полароидна снимка, на която прегръща приятелката си и разкрива щастливата новина в текста към снимката. "Сдобих се с годеница точно преди Нова година. Много се обичаме и сме много влюбени," написа той и добави: "И котките ни са много доволни xx."
 
 
Връзката на 26-годишния Ed и Cherry разцъфна през 2016, когато изпълнителят си взе почивка от времето под прожекторите, за да се възстанови след годините на непрекъснати турнета. А наскоро сподели сподели и че връзката му с консултантката по финансови рискове го е накарала да мисли за бащинството.
 
"Не искам да обикалям по турнета, когато имам деца," каза той в ТВ интервю миналия март. "Искам да мога да правя по някоя дата тук и там, но в останалото време да съм пълноценен баща. Така че да, определено ще имам деца, обичам всички деца на света, просто не искам да ги имам точно сега."
 
Преди годеницата си, Ed излизаше с шеф-готвачката Athina Andrelos около година, преди да скъсат през 2014, а до 2012 името му беше свързвано с шотландската певица и текстописка Nina Nesbitt.

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022